Glasherstel in Arnhem

Ons glasbedrijf staat garant voor een goede afwerking en een perfecte service in de regio Arnhem. Onze glaszetters volgen op regelmatige basis opfriscursussen en plaatsen glas volgens de geldende regels en normen. Wij voeren allerlei glaswerkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen en verzekeringsmaatschappijen. Maar ook particulieren doen een beroep op onze diensten. Kies u voor ons, dan kiest u voor een snelle en vakkundige service.

Afspraak maken? 24/7 hulp bij glasschade!

In Arnhem en omgeving Arnhem zijn wij altijd bereikbaar voor uw glasprobleem. Ook bij calamiteiten als een brand of een ramkraak is ons glasbedrijf uw man. U krijgt altijd persoonlijk een medewerker aan de telefoon, zelfs op zon- en feestdagen. Onze bekwame glaszetters worden razendsnel aan het werk gezet en komen altijd met een passende oplossing. Heeft u een afspraak met ons gemaakt? Dan kunt u rekenen op een snel en nauwkeurig herstel. Ook als het herstel van uw beglazing niet mogelijk is zullen wij dit eerlijk aangeven en met een andere passende oplossing komen. In sommige gevallen kunnen wij zelfs direct een nieuw stuk beglazing voor u plaatsen!

Bang voor veel administratieve werkzaamheden? Wij regelen de hele afhandeling direct met uw verzekering. Voor u betekent glasschade dus geen extra tijd, moeite en papierwerk. In Arnhem nemen wij dit allemaal van u over!