Glas vervangen Arnhem

Je glas vervangen kan wenselijk zijn in verschillende omstandigheden. Misschien heb je een beschadigde ruit door een ongelukje of wil je graag ramen met betere isolatiewaarden. In Arnhem en omgeving kun je bij Joop Wallbrink B.V. Schilders- & Glaswerken terecht voor het vervangen van glas en kozijnen. Bel ons voor een afspraak of voor meer informatie op 0316 - 72 97 00 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Glas vervangen Arnhem voor betere isolatie

Je glas vervangen kan een positieve uitwerking hebben op je energieverbruik. Woon je in een verouderde woning en heb je nog nooit iets aan je ramen laten doen dan is de kans groot dat je ramen niet maximaal isoleren.

In het meest nadelige geval heb je ramen van enkel glas. Enkel glas isoleert nauwelijks waardoor je erg veel binnenwarmte verliest tijdens de koudere perioden. Maar ook gedateerd dubbel glas kan ervoor zorgen dat je meer energie verbruikt dan nodig is.

Huidige glas vervangen door HR++ isolatieglas

HR++ glas is de nieuwe standaard voor de isolatie van ramen. Dit type isolatieglas bestaat uit twee glasplaten met een brede sponning (de ruimte tussen de glasplaten). Deze sponning is gevuld met isolerend gas. Dat isolerende gas zorgt er in combinatie met een speciale warmtereflecterende coating voor dat je met HR++ glas veel minder binnenwarmte verliest dan met enkel glas of traditioneel dubbel glas.

Glas vervangen Arnhem bij glasschade

Glasschade maakt het snel vervangen van glas noodzakelijk. Een kapotte ruit levert in meerdere opzichten een onveilige situatie op. Daarom is het van belang om snel te handelen zodat we direct een nieuwe ruit kunnen plaatsen of een noodvoorziening voor je kunnen aanleggen.

Glas vervangen in Arnhem van glazen deur

Heb je te maken gehad met een inbraak of inbraakpoging, en zijn de ruit en het kozijn beschadigd geraakt? We kunnen ook herstelwerkzaamheden aan kozijnen voor je uitvoeren. Wanneer de kozijnen te erg beschadigd zijn om met een reparatie te herstellen kun je bij ons tevens nieuwe kozijnen bestellen.

Glas vervangen Arnhem bij lek dubbel glas

Er is sprake van lek dubbel glas wanneer de luchtdichte laag tussen de glasplaten niet langer luchtdicht is. Als het isolerende gas of de stilstaande lucht in de sponning vermengd raakt met de buitenlucht verliest het raam grotendeels zijn isolerende werking. Helaas is er geen methode om lek dubbel glas te repareren. Het lekgeraakte glas vervangen door een nieuwe ruit is de enige oplossing om de isolerende werking en de helderheid van het glas terug te krijgen.

Je herkent een lek raam aan condens of vuil tussen de glasplaten. Kom je dit tegen bij een van jouw ramen? Bel ons op 0316 - 72 97 00 dan komen we het glas snel voor je vervangen.

Glas vervangen Arnhem: hoe gaan we te werk?

Om je een beeld te geven wat we precies doen wanneer we glas komen vervangen geven we hier een kleine weergave in een aantal stappen:

  1. We beginnen met een inspectie van de huidige situatie.
  2. Als de ruit vervangen moet worden zullen we de ruit eerst inmeten.
  3. Wanneer we de juiste afmetingen hebben doorgeven kan het glas worden besteld.
  4. Vervolgens verwijderen we de oude ruit.
  5. We preparen het kozijn voor de nieuwe ruit.
  6. Nadat het kozijn is geprepareerd plaatsen we het nieuwe raam zorgvuldig met steunblokjes en stelblokjes.
  7. Als laatste worden de glaslatten aangebracht en wordt het geheel afgekit.

Glas vervangen Arnhem: neem contact op met Joop Wallbrink B.V. Schilders- & Glaswerken

Neem contact op met ons glaszettersbedrijf wanneer jij graag glas wilt laten vervangen in Arnhem of omgeving. We kunnen je helpen bij verschillende glaszettersklussen. Heb je een lek raam of wil je graag HR++ glas laten plaatsen? Bel ons op 0316 - 72 97 00 of vraag een offerte aan via het contactformulier.