Figuurglas leveren in Arnhem

Is gewoon glas voor u te saai of heeft u behoefte aan meer privacy? Figuurglas is dan een goede keuze voor u. Figuurglas is een matte glassoort, waardoor het meer privacy biedt dan andere glassoorten. Daarnaast is het mogelijk om figuurglas te maken met allerlei patronen en afbeeldingen erop. Met een pers worden deze afbeeldingen in het nog vloeibare glas gedrukt. Voor het motief zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Neem contact op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan.

Isolatie figuurglas

De meeste soorten figuurglas zijn gemaakt van een enkele glasplaat, waardoor deze niet specifiek geschikt zijn voor het isoleren van uw woning. Als u uw woning meer wilt isoleren, dan raden wij dubbel glas aan. Als u op zoek bent naar glas voor binnenshuis, dan kunt u wel voor figuurglas kiezen. Een binnendeur met mat glas laat wel een grote hoeveelheid licht door, maar behoudt de scheiding tussen ruimtes.

Bent u op zoek naar figuurglas in de regio Arnhem? Neem dan contact op met Joop Wallbrink Glaswerken via 0316 - 72 97 00 of vul vrijblijvend het contactformulier in.